Cart

Geen producten in je winkelmand.

Boetiek

In de webshop is de collectie van Tubino in standaard maten te bestellen, maar in onze boetiek in Amsterdam kun je terecht om de collectie te bekijken en te shoppen en als het niet past, op maat te bestellen.

Adres Boetiek in Amsterdam
Wij zijn gevestigd aan de Van Woustraat 192A, 1073, LZ Amsterdam. Er is voldoende parkeermogelijkheid met een 10 cent zone. Aan deze straat ligt de Albert Cuijp Markt en zijn er veel gezellige winkeltjes en koffie zaken.

Openingstijden Boetiek Tubino
Maandag 10-17
Dinsdag 10-17
Woensdag 10-17
Donderdag 10-17
Vrijdag 10-17
Zaterdag 10-17

De verzending van de online bestellingen duurt 8-10 werkdagen. Maatwerk bestellingen duren 10 werkdagen.

Afspraak.
Maak een afspraak voor persoonlijk stijladvies of kom vrijblijvend langs in onze sfeervolle winkel waar je niet alleen rokjes en jurkjes vindt maar ook accessoires, panty’s en items die je op en top vrouw laten voelen.

MAATWERK
Elke vrouw is uniek en heeft een persoonlijke voorkeur voor kleur en materialen. Tubino maakt de collectie naar jouw wens in jouw persoonlijke detailkeuze. In onze boetiek is het mogelijk om je te laten opmeten en in je persoonlijke maten te bestellen. Maar ook standaard maten hangen klaar als je geen maatwerk nodig hebt. Ook in grotere maten is het mogelijk om er stijlvol uit te zien, een misverstand is dat grotere maten wijdvallend en stretchy moeten zijn. Wanneer de stof van goede kwaliteit is en de pasvorm perfect, is een kokerrok of jurk juist afkledend en elegant. Tubino maakt de rokken en jurken tot en met maat 52. Er gaat niets boven een ambachtelijk gemaakte collectie maar maatwerk kost ook tijd. De meerprijs voor maatwerk is ongeveer 10-15% van de aankoopprijs.