Cart

Showroom

MAATWERK
Stijl heeft niets met je kledingmaat te maken maar met pasvorm en materialen. Bij Tubino zorgen we dat je een perfect passende rok of jurk kunt dragen ongeacht je maat. Op deze website is de collectie van Tubino in standaard maten te bestellen, maar in de showroom in Amsterdam kun je terecht om de collectie te bekijken of te shoppen en als het niet past, op maat te bestellen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs (ongeveer 15-20% van de aankoopprijs)  de collectie op maat te laten maken.

Open dagen showroom. Elke woensdag en vrijdag kun je zonder afspraak langskomen tussen 11:00 en 17:00 uur. Vrijbijvend, om de collectie te bekijken of je te laten informeren over de mogelijkheden van maatwerk, stijladvies of make-up advies.

Afspraak.
Overige dagen werken we op afspraak en daarvoor kun je bellen naar 06 14656364 of mailen naar info@tubino.nl.

Adres showroom:
Haaksbergweg 73, 1101 BR Amsterdam.  

Parkeren is gratis als je laat weten dat je komt.

De verzending van de online bestellingen duurt 5-7 werkdagen. Maatwerk bestellingen duren 10 werkdagen.

Showroom collectie jurkenShowroom Tubino collectie

Persoonlijke touch
elke vrouw is uniek en heeft persoonlijke voorkeur voor kleur en materialen. Tubino maakt de collectie naar jouw wens in jouw persoonlijke detailkeuze. In de showroom is het mogelijk om te bestellen tot en met maat 52.

Grote maten
Ook in grotere maten is het mogelijk om er stijlvol uit te zien, een misverstand is dat grotere maten wijdvallend en stretchy moeten zijn. Wanneer de stof van goede kwaliteit is en de pasvorm perfect kleedt een kokerrok of jurk juist af in grotere maten. Tubino maakt de rokken en jurken tot en met maat 52. Er gaat niets boven een ambachtelijk gemaakte collectie maar maatwerk kost ook tijd. De meerprijs voor maatwerk is ongeveer 15-20% van de aankoopprijs.

11016547_752271138205237_1656314594_n

De locatie van de showroom is op steenworp afstand van de Arena, we zitten in de Dreeftoren en het adres is Haaksbergweg 73 Amsterdam. Bij aanmelding is het gratis parkeren. Met openbaar vervoer stap je uit bij de halte Bijlmer/Arena.